mmnn mmnn .

mmnn

طرز تهيه مرغ بريان در هواپز | آبدار و طلايي با سرخ‌كن بدون روغن

اگر دنبال يك روش سريع، سالم و خوشمزه براي پخت مرغ هستيد، طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس و طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا بهترين گزينه‌ها هستند. با استفاده از اين دستگاه‌ها مي‌توانيد مرغي طلايي، مغزپخت و آبدار داشته باشيد بدون اين كه نياز به روغن زيادي باشد. حتي براي علاقه‌مندان به سرخ‌كن بدون روغن، روش‌هايي وجود دارد كه مرغ كامل يا فيله مرغ را به‌صورت بريان و لذيذ آماده كنيد.

طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس

براي طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس ابتدا مرغ را شسته و خشك كنيد. سپس آن را با ادويه‌جات دلخواه مانند زردچوبه، فلفل، پاپريكا و كمي روغن زيتون يا كره چرب كنيد. مرغ را در سبد هواپز قرار دهيد و دستگاه را روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد. بسته به اندازه مرغ، حدود ۳۰ تا ۴۵ دقيقه زمان لازم است. اين روش باعث مي‌شود مرغ كاملاً مغزپخت و با پوست طلايي و ترد آماده شود.

طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا

اگر از طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا استفاده مي‌كنيد، روش مشابهي را دنبال كنيد، با اين تفاوت كه دستگاه نينجا معمولاً نياز به كمي تنظيم دما و زمان دارد تا مرغ بيش از حد خشك نشود. براي مرغ كامل، ۳۵ تا ۴۵ دقيقه در دماي ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد كافي است. اضافه كردن ادويه‌ها و كمي روغن روي سطح مرغ باعث مي‌شود رنگ و طعم آن بهتر شود.

طرز تهيه مرغ بريان در سرخ‌كن فيليپس و علت خشك شدن مرغ در سرخ‌كن بدون روغن

براي كساني كه مي‌خواهند طرز تهيه مرغ بريان در سرخ كن فيليپس را امتحان كنند، نكته مهم كنترل دما و زمان است. سرخ‌كن بدون روغن گرما را به صورت يكنواخت منتقل مي‌كند، اما اگر بيش از حد زمان بگذاريد، علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن همين است. براي جلوگيري از خشكي، مرغ را با كمي روغن و ادويه مارينه كنيد و هر ۱۰ دقيقه يكبار سطح آن را بررسي كنيد تا كاملاً آبدار باقي بماند.

طرز تهيه مرغ در هواپز برقي و مرغ كامل در سرخ‌كن بدون روغن

براي طرز تهيه مرغ در هواپز برقي كافي است مرغ را آماده و ادويه‌دار كرده، سپس در سبد دستگاه قرار دهيد. بسته به حجم مرغ، ۳۰ تا ۴۵ دقيقه زمان كافي است.
اگر مي‌خواهيد طرز تهيه مرغ كامل در سرخ كن بدون روغن را انجام دهيد، مرغ را به صورت يكپارچه در دستگاه قرار دهيد و دما را روي ۱۸۰ درجه تنظيم كنيد. اين روش باعث مي‌شود مرغ كامل با پوست طلايي و گوشت نرم آماده شود، بدون اينكه نياز به روغن زيادي داشته باشيد.

نكات طلايي براي مرغي آبدار و خوشمزه

مرغ را قبل از پخت خشك كنيد تا ادويه‌ها بهتر بچسبند.

از ادويه‌هاي تازه و تركيب‌هاي متنوع مثل پاپريكا، فلفل سياه و سير استفاده كنيد.

در هواپز و سرخ‌كن بدون روغن، زمان و دما را كنترل كنيد تا مرغ خشك نشود.

مي‌توانيد روي سطح مرغ كمي كره يا روغن زيتون بماليد تا پوست آن ترد و طلايي شود.

جمع‌بندي

استفاده از هواپز فيليپس، هواپز نينجا و سرخ‌كن بدون روغن به شما اين امكان را مي‌دهد كه مرغي سالم، طلايي و آبدار آماده كنيد. با رعايت زمان، دما و نكات حرفه‌اي، حتي مرغ كامل نيز بدون خشكي آماده خواهد شد. اين روش‌ها براي وعده‌هاي روزمره و مهماني‌ها بسيار كاربردي هستند و مي‌توانيد با ادويه‌هاي مختلف طعم‌هاي متفاوتي ايجاد كنيد.


برچسب: طرز تهيه مرغ بريان در سرخ كن فيليپس، طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا، طرز تهيه مرغ كامل در سرخ كن بدون روغن، علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ساعت: ۰۳:۲۳:۴۰ توسط:wdes موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه كلوچه عربي ساده | خرمايي، تنوري و بدون فر

اگر دنبال يك روش سريع و آسان براي تهيه كلوچه عربي هستيد، همين ابتدا بايد بدانيد كه مي‌توانيد در كمتر از يك ساعت، كلوچه‌هايي نرم، خوش‌عطر و با فيلينگ دلخواه خود آماده كنيد. براي شروع كافي است خمير را آماده كرده، فيلينگ خرما يا زيره را در وسط قرار دهيد و سپس كلوچه‌ها را در تنور، فر يا حتي تابه دوطرفه بپزيد. اين همان طرز تهيه كلوچه عربي خوزستان است كه هم سريع و كاربردي است و هم طعم اصيل كلوچه‌هاي عربي محلي را حفظ مي‌كند.

با رعايت چند نكته كوچك مي‌توانيد كلوچه‌هايي با بافت لطيف، طلايي و خوشمزه داشته باشيد كه هم براي ميان‌وعده و هم براي پذيرايي مناسب هستند.

معرفي انواع كلوچه عربي محلي

كلوچه عربي در مناطق مختلف خوزستان و عراق محبوب است و هر منطقه سبك و عطر خاص خود را دارد. كلوچه عربي محلي خوزستاني معمولاً شيريني ملايم و بافت نرم دارد، در حالي كه طرز تهيه كلوچه عربي عراقي با اضافه كردن ادويه‌هايي مثل هل و دارچين عطر بيشتري پيدا مي‌كند. اين تنوع‌ها باعث شده هر نسخه طرفداران خاص خود را داشته باشد و بتوانيد با توجه به ذائقه خود، بهترين گزينه را انتخاب كنيد.

مواد لازم (خمير و فيلينگ)

براي تهيه خمير، به مواد زير نياز داريد:

آرد گندم: ۳ پيمانه

كره يا روغن حيواني: ۱۰۰ گرم

شكر: ۲ قاشق غذاخوري

نمك: نصف قاشق چاي‌خوري

آب ولرم: به ميزان لازم

براي فيلينگ‌ها مي‌توانيد از گزينه‌هاي زير استفاده كنيد:

خرما: ۲۰۰ گرم براي طرز تهيه كلوچه عربي خرمايي

زيره سبز: يك قاشق غذاخوري براي طرز تهيه كلوچه عربي با زيره

ادويه‌ها: دارچين و هل به مقدار دلخواه

مراحل گام‌به‌گام پخت

آماده‌سازي خمير
آرد را با كره و شكر مخلوط كرده و كم‌كم آب ولرم اضافه كنيد تا خميري نرم و يكدست حاصل شود. سپس خمير را به مدت ۳۰ دقيقه استراحت دهيد تا راحت‌تر فرم بگيرد.

آماده‌سازي فيلينگ خرما و زيره
خرماها را خرد كرده و با دارچين مخلوط كنيد. براي نسخه زيره، زيره و شكر را آسياب كرده و آماده كنيد.

شكل‌دهي و پخت تنوري يا بدون فر
خمير را به قطعات كوچك تقسيم كنيد، فيلينگ را در وسط قرار دهيد و خمير را ببنديد. براي طرز تهيه كلوچه عربي تنوري از تنور استفاده كنيد و براي طرز تهيه كلوچه عربي بدون فر مي‌توانيد از تابه يا فر خانگي بهره ببريد. حرارت متوسط بهترين گزينه براي داشتن كلوچه‌هايي طلايي و نرم است.

نكات طلايي پخت و طعم‌دهي

سطح خمير را با كمي زرده تخم‌مرغ يا شير بپوشانيد تا رنگ طلايي و جذاب پيدا كند.

براي طرز تهيه كلوچه عربي خوزستان كمي شكر بيشتر و بافت نرم‌تر استفاده كنيد.

براي طرز تهيه كلوچه عربي عراقي اضافه كردن هل و دارچين طعم و عطر ويژه‌اي ايجاد مي‌كند.

هميشه خمير را به اندازه‌هاي مساوي تقسيم كنيد تا همه كلوچه‌ها همزمان بپزند.

نگهداري و سرو
كلوچه‌ها را پس از خنك شدن در ظرف در بسته نگهداري كنيد تا چند روز نرم و تازه باقي بمانند. مي‌توانيد با چاي، شير يا ماست ميل كنيد. اين روش باعث مي‌شود طعم و بافت كلوچه‌ها حفظ شود و تجربه خوردن آن لذت‌بخش‌تر شود.

جمع‌بندي
با رعايت نكات فوق، طرز تهيه كلوچه عربي ساده بسيار راحت و سريع خواهد بود. چه نسخه خرمايي، چه با زيره يا نسخه‌هاي محلي خوزستان و عراقي، هر يك طعم منحصر به فرد خود را دارند. با استفاده از تنور، فر يا تابه و رعايت اندازه و حرارت مناسب، مي‌توانيد كلوچه‌هايي خوشبو، نرم و خوشمزه تهيه كنيد.


برچسب: طرز تهيه كلوچه عربي خوزستان، طرز تهيه كلوچه عربي بدون فر، طرز تهيه كلوچه عربي عراقي، طرز تهيه كلوچه عربي خرمايي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ساعت: ۰۱:۱۴:۲۶ توسط:wdes موضوع: نظرات (0)

زمان پخت سيب زميني آب پز | روش‌ها و نكات خوشمزه‌تر شدن

اگر براي اولين بار مي‌خواهيد سيب زميني آب پز درست كنيد، شايد اولين سوالتان اين باشد كه "چقدر طول مي‌كشد سيب زميني بپزد؟" جواب كوتاه اين است كه سيب زميني‌هاي متوسط در قابلمه معمولي بين ۲۰ تا ۳۰ دقيقه زمان مي‌برند تا كاملاً بپزند. البته اين مدت زمان بسته به روش پخت، اندازه سيب زميني و نوع قابلمه يا زودپز شما متفاوت است. اطلاعات كامل در زمان پخت سيب زميني آب پز در زودپز توضيح داده شده و مي‌توانيد جزئيات دقيق‌تر را مطالعه كنيد. با رعايت چند نكته ساده، مي‌توانيد سيب زميني‌هايي نرم، مغزپخت و خوشمزه داشته باشيد كه به عنوان وعده اصلي يا همراه غذاهاي ديگر مصرف شوند.

روش سريع آب پز شدن سيب زميني
اگر عجله داريد و مي‌خواهيد خيلي سريع سيب زميني‌ها را آماده كنيد، بهترين گزينه استفاده از زودپز است. كافي است سيب زميني‌ها را داخل زودپز بريزيد، كمي آب و نمك اضافه كنيد و درب آن را ببنديد. در كمتر از ۱۰ دقيقه، سيب زميني‌ها آماده مصرف مي‌شوند. اين روش نه تنها زمان پخت را كاهش مي‌دهد، بلكه باعث مي‌شود سيب زميني‌ها كاملاً مغزپخت و نرم شوند. استفاده از روش سريع آب پز شدن سيب زميني به شما كمك مي‌كند زمان صرفه‌جويي كرده و غذا را سريع آماده كنيد.

مدت زمان آب پز شدن سيب زميني و تخم مرغ
يكي از سوال‌هاي رايج كاربران اين است كه آيا مي‌توان همزمان با سيب زميني، تخم مرغ را هم آب پز كرد؟ پاسخ مثبت است. معمولاً مدت زمان آب پز شدن سيب زميني و تخم مرغ به طور همزمان حدود ۱۵ تا ۲۰ دقيقه است. تخم مرغ‌ها كمي زودتر آماده مي‌شوند، اما قرار دادن آن‌ها در كنار سيب زميني مشكلي ايجاد نمي‌كند و حتي يك وعده كامل و سالم برايتان فراهم مي‌كند. اين روش مخصوصاً براي تهيه سالاد الويه يا صبحانه‌هاي كامل بسيار مناسب است.

چگونه سيب زميني آب پز را خوشمزه كنيم
خيلي‌ها تصور مي‌كنند سيب زميني آب پز فقط ساده مصرف مي‌شود، اما با چند ترفند ساده مي‌توان طعم آن را فوق‌العاده كرد. بعد از پخت مي‌توانيد كمي كره، آبليمو يا ادويه‌هايي مثل فلفل سياه، آويشن و پودر سير اضافه كنيد. همچنين تركيب سيب زميني آب پز با سبزيجات تازه، سس ماست يا پنير رنده شده طعمي بي‌نظير ايجاد مي‌كند. اين روش‌ها براي چگونه سيب زميني آب پز را خوشمزه كنيم عالي هستند و نتيجه‌اي لذيذ به شما مي‌دهند.

زمان پخت سيب زميني آب پز در زودپز
براي كساني كه به دنبال سريع‌ترين روش هستند، زمان پخت سيب زميني آب پز در زودپز معمولاً كمتر از ۱۰ دقيقه است. نكته مهم اين است كه سيب زميني‌ها را به اندازه‌هاي مساوي خرد كنيد تا همه آن‌ها همزمان بپزند و مغزپخت شوند.

طرز تهيه سيب زميني آب پز

طرز تهيه سيب زميني آب پز بسيار ساده است:

سيب زميني‌ها را شسته و در صورت تمايل پوست بگيريد.
آن‌ها را در قابلمه‌اي قرار دهيد و رويشان آب بريزيد تا كاملاً پوشيده شوند.
كمي نمك به آب اضافه كنيد تا طعم بهتري پيدا كنند.
شعله را روشن كرده و حدود ۲۰ تا ۳۰ دقيقه صبر كنيد تا نرم شوند.
پس از نرم شدن، آب را خالي كرده و سيب زميني‌ها را مصرف كنيد.


نكات مهم براي داشتن سيب زميني آب پز بي‌نقص

انتخاب سيب زميني مناسب: سيب زميني‌هاي كوچك و متوسط سريع‌تر پخته مي‌شوند.
ميزان آب: آب كافي بريزيد تا همه سيب زميني‌ها پوشيده شوند.
نمك: كمي نمك داخل آب باعث بهبود طعم مي‌شود.
نكات پخت: از زياد جوشيدن و ترك خوردن سيب زميني‌ها جلوگيري كنيد.
با رعايت اين نكات، هميشه سيب زميني‌هاي نرم و خوشمزه خواهيد داشت.

جمع‌بندي
در نهايت، زمان پخت سيب زميني آب پز بستگي به روش شما دارد. در قابلمه معمولي بين ۲۰ تا ۳۰ دقيقه و در زودپز حدود ۱۰ تا ۱۵ دقيقه طول مي‌كشد. با رعايت ترفندهايي مثل خرد كردن سيب زميني، اضافه كردن ادويه و استفاده از زودپز، مي‌توانيد هم زمان صرفه‌جويي كنيد و هم سيب زميني‌هاي خوشمزه و نرم داشته باشيد.


برچسب: زمان پخت سيب زميني آب پز در زودپز، روش سريع آب پز شدن سيب زميني، مدت زمان آب پز شدن سيب زميني و تخم مرغ، چگونه سيب زميني آب پز را خوشمزه كنيم،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ساعت: ۰۱:۰۳:۵۴ توسط:wdes موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه مرغ سوخاري در هواپز فيليپس و تفال | ترد و آبدار مثل رستوران

اگر به دنبال روشي سالم، سريع و خوش‌طعم براي پخت مرغ هستيد، هواپز يا همان سرخ‌كن بدون روغن بهترين گزينه است. در اين مطلب نه‌تنها طرز تهيه مرغ سوخاري در هواپز فيليپس را آموزش مي‌دهيم، بلكه به صورت كامل روش‌هاي طرز تهيه مرغ در هواپز برقي، طرز تهيه مرغ در هواپز تفال، طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا و حتي طرز تهيه مرغ در سرخ كن بدون روغن فيليپس را هم بررسي مي‌كنيم. علاوه بر اين، نكاتي درباره طرز تهيه فيله مرغ در هواپز و جلوگيري از مشكلاتي مثل علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن را خواهيد خواند.

براي شروع، تكه‌هاي مرغ را شسته و با دستمال خشك كنيد. سپس در يك ظرف، تركيبي از ادويه‌هاي دلخواه مثل پاپريكا، فلفل سياه، پودر سير، نمك و كمي روغن زيتون آماده كنيد و مرغ را حداقل ۳۰ دقيقه در اين مرينيت قرار دهيد. در روش طرز تهيه مرغ در هواپز فيليپس، مرغ‌هاي مزه‌دار شده را داخل سبد دستگاه بچينيد، دما را روي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد بگذاريد و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقيقه زمان دهيد. بهتر است در نيمه پخت، مرغ‌ها را برگردانيد تا هر دو طرف طلايي و ترد شوند.

اگر از دستگاه برقي استفاده مي‌كنيد، طرز تهيه مرغ در هواپز برقي تقريباً مشابه مدل فيليپس است، اما ممكن است بسته به توان دستگاه، زمان پخت كمي تغيير كند. براي مدل‌هاي تفال، در طرز تهيه مرغ در هواپز تفال معمولاً بين ۲۲ تا ۲۸ دقيقه زمان لازم است تا مرغ به رنگ طلايي برسد. در مقابل، هواپز نينجا به دليل قدرت بالاتر، سريع‌تر نتيجه مي‌دهد و در طرز تهيه مرغ در هواپز نينجا سينه مرغ بدون استخوان تنها ۱۵ تا ۱۸ دقيقه و ران مرغ حدود ۲۲ دقيقه زمان مي‌برد.

اگر به دنبال وعده‌اي سبك‌تر هستيد، مي‌توانيد فيله مرغ درست كنيد. در طرز تهيه فيله مرغ در هواپز، فيله‌ها را با كمي روغن و ادويه مزه‌دار كرده و در دماي ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقيقه بپزيد تا بافتي نرم و آبدار داشته باشند. همين روش را مي‌توانيد در طرز تهيه مرغ در سرخ كن بدون روغن فيليپس هم اجرا كنيد؛ فقط كافيست زمان و دما را مشابه هواپز تنظيم كنيد تا نتيجه يكساني بگيريد.

يكي از مشكلات رايج كاربران، خشك شدن مرغ است. علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن معمولاً سه مورد اصلي است:
۱. پخت بيش از حد و طولاني
۲. انتخاب دماي بيش از حد بالا
۳. عدم استفاده از روغن يا مرينيت قبل از پخت
براي جلوگيري از اين مشكل، هميشه مرغ را قبل از پخت با ادويه و كمي روغن مزه‌دار كنيد و زمان را به‌طور دقيق تنظيم كنيد.

با رعايت اين نكات، فرقي ندارد كه از فيليپس، تفال، نينجا يا هر مدل ديگري استفاده كنيد؛ هميشه مي‌توانيد مرغي ترد، خوش‌طعم و سالم آماده كنيد و از طعم بي‌نظير آن لذت ببريد.


برچسب: طرز تهيه مرغ سوخاري در هواپز فيليپس، علت خشك شدن مرغ در سرخ كن بدون روغن، طرز تهيه مرغ در هواپز تفال، طرز تهيه فيله مرغ در هواپز،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ساعت: ۰۸:۴۸:۱۸ توسط:wdes موضوع: نظرات (0)

طرز تهيه سالاد ماكاروني خوشمزه و مجلسي با مرغ و كالباس

سالاد ماكاروني يكي از محبوب‌ترين و خوشمزه‌ترين پيش‌غذاها و ميان‌وعده‌هاست كه در مهماني‌ها، دورهمي‌ها و حتي وعده‌هاي روزمره جايگاه ويژه‌اي دارد. اين غذا به دليل تنوع بالا در طرز تهيه، مي‌تواند مطابق سليقه هر فرد آماده شود. براي مثال، طرز تهيه سالاد ماكاروني ساده به اين صورت است كه ماكاروني فرمي را پس از پخت، با ذرت، نخودفرنگي، خيارشور و سس مايونز تركيب كرده و كمي نمك و فلفل به آن اضافه مي‌كنيم. اگر بخواهيم اين سالاد را مقوي‌تر و پروتئيني‌تر كنيم، مي‌توانيم از طرز تهيه سالاد ماكاروني با مرغ استفاده كنيم كه در آن مرغ پخته يا گريل‌شده به همراه هويج، نخودفرنگي و خيارشور به ماكاروني افزوده شده و با سس و آبليمو طعم‌دار مي‌شود. در ميان روش‌هاي كلاسيك، طرز تهيه سالاد ماكاروني با كالباس طرفداران زيادي دارد كه با خرد كردن كالباس و تركيب آن با ذرت، هويج و خيارشور، طعمي دلچسب و پرطرفدار ايجاد مي‌شود. براي مهماني‌هاي خاص، بسياري به سراغ طرز تهيه سالاد ماكاروني مخصوص مي‌روند كه تركيبي از مرغ، كالباس، قارچ، سيب‌زميني، تخم‌مرغ آب‌پز و سبزيجات رنگارنگ است و ظاهر آن با تزئين زيبا چشم‌نواز مي‌شود. حتي نسخه ساده‌تري از اين مدل وجود دارد كه به آن طرز تهيه سالاد ماكاروني ساده با كالباس مي‌گويند و همان تركيب ساده ماكاروني است كه با كالباس طعم و تنوع بيشتري پيدا مي‌كند. براي ايجاد طعمي خاص‌تر، طرز تهيه سالاد ماكاروني با مرغ و قارچ پيشنهاد مي‌شود كه قارچ تفت داده شده را همراه با مرغ پخته به سالاد اضافه مي‌كند و بافتي متفاوت به آن مي‌بخشد. برخي افراد نيز از طرز تهيه سالاد ماكاروني با سيب زميني استفاده مي‌كنند كه با تركيب سيب‌زميني پخته مكعبي با ماكاروني، خيارشور و هويج، بافتي نرم و دلنشين ايجاد مي‌شود. در جشن‌ها و مجالس بزرگ، طرز تهيه سالاد ماكاروني مجلسي با تركيب انواع مواد مانند مرغ، كالباس، قارچ، سيب‌زميني، ذرت و حتي ميوه‌هايي مثل آناناس تهيه مي‌شود و تزئين آن نقش مهمي در جذابيت سفره دارد. اگر مهماني پرجمعيتي داريد، بهتر است از طرز تهيه سالاد ماكاروني با كالباس براي 10 نفر استفاده كنيد و مقادير مواد را به‌گونه‌اي تنظيم كنيد كه همه بتوانند از اين طعم لذيذ بهره ببرند. همچنين، براي يك وعده سريع و مقوي، طرز تهيه سالاد ماكاروني با تن ماهي گزينه‌اي عالي است كه تنها با تركيب ماكاروني، تن ماهي، ذرت و خيارشور آماده مي‌شود. در تمام اين روش‌ها، استفاده از مواد تازه، پخت صحيح ماكاروني و تنظيم طعم سس، رمز موفقيت در تهيه يك سالاد ماكاروني خوشمزه و به‌يادماندني است.


برچسب: طرز تهيه سالاد ماكاروني ساده، طرز تهيه سالاد ماكاروني با مرغ، طرز تهيه سالاد ماكاروني با كالباس، طرز تهيه سالاد ماكاروني مخصوص،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ساعت: ۱۲:۳۵:۴۷ توسط:wdes موضوع: نظرات (0)